Racó de CàritasLes parròquies, a través del voluntariat i de l’equip coordinador de Càritas Amposta, porten a terme gran part de la seva funció servicial envers les persones i famílies que tenen necessitat d’ajuda. Càritas esdevé el rostre misericordiós de les parròquies que tenen la funció d’acollir, atendre i acompanyar les persones i les  famílies que passen per un mal moment motivat per qualsevol situació indesitjable.


 
Com cada any, Càritas atorga unes beques d’ajuda per a la compra de llibres escolars. Són ajudes per a famílies en franca necessitat. Aquest curs s’ha pogut subvencionar un total de quatre mil vuit-cents (4.800€)euros en l’adquisició del material escolar.
La societat de caçadors de la Galera, davant la invasió cunicular als seus camps, es veieren amb la necessitat de fer batudes de conills. Van pensar en el menjador solidari de Càritas Amposta. Tomàs i Carmelo es van desplaçar quatre diumenges matí a buscar les peces aconseguides, un total de 125 conills. Ells mateixos es van ocupar d’arreglar-los i dipositar-los en cambres frigorífiques per tenir-los a disposició de les cuineres del menjador social.
PROJECTE “La Família és la Clau”

Ara fa un any es va iniciar, amb famílies de Càritas, el projecte “La Família és la Clau”. Aquestes han seguit un camí de formació i d’acompanyament per poder oferir-se en diferents camps de treball.

Es un projecte que continua fent el seu desenvolupament d’acompanyar famílies a través d’activitats formatives i laborals. A partir d’aquest pròxim any es reuniran en una de les dependències de la parròquia del Grau. L’horari de reunions és el dimarts de tres i mitja a cinc de la tarda. Diverses persones hi han col·laborat aportant màquines de cosir, estufes i armaris. Són les peticions que s’han fet a través de Càritas Interparroquial i les pròpies parròquies.
 
PROJECTE “Clara”

Es un projecte que s’està desenvolupant baix la direcció i coordinació d’una psicòloga de Càritas diocesana i de Teresita Ferré (la comadrona). Consisteix en donar un servei d’atenció psicològica a dones que es troben en situació o risc d’exclusió social. Intenta acompanyar processos individuals i grupals  que busquen l’enfortiment de les seves formes de vida. Es reuneixen els divendres de 10 a 11:30h. a les dependències de Càritas.

Els interessats en col·laborar us podeu posar en contacte amb Mª Carme Simó i Joan Reverté, directors de Càritas interparroquial Amposta, a través d’algún d’aquests telèfons: 605 631 825, 695 892 235, 977 701 956.
Joomla templates by a4joomla